Acasa

Premise:

Va place piata auto de masini noi din Romania? Stiti cum e sa cumperi o masina noua? (probabil ca da). Va plac vizitele la dealerii de masini noi? Cat credeti ca e comision din pretul automobilului pe care il cumparati? Ce primiti in schimbul banilor dvs.?

E drăguț sloganul Opel (daca il mai au): “idei noi, mașini mai bune”…. Oare? Mai bune? Sau doar mai mult marketing mai agresiv? Cu motorasele subdimensionate sunt mai bune oare? Disperam toți cu noxele de la autoturisme, “downsizingul” (ca sa fiu la moda, pentru ca eu consider ca e submotorizare) a devenit un fel de misiune sfânta a arhanghelului auto… In condițiile in care avem camioane, vapoare, alte chestii consumatoare de combustibili solizi.. și  consuma nenica, e clar ca se face primăvara cu fix un ghiocel (recte cu o masina noua)… Din fericire, masina noua trebuie cumparata cu sufletul, insa in conditiile actuale ale pietei, trebuie tinut cont de mai multi factori la achizitie.

Ma rog, dacă sunteți multumiți de ceea ce primiți de la piața auto din prezent (autoturisme, service, garanție) NU CITITI ACEST BLOG.

Motivatia noastra:

Pentru ca trebuie imbunatatit ceva la piata de autoturisme noi. Avem si noi romanii dreptul la garantie corect aplicata pentru o masina noua, la service profesionist, cu preturi decente… Si asta nu se poate obtine de la sine, se obtine in primul rand prin informarea corecta a fiecaruia dintre noi… de la sursa oficiala sau din surse publice.

Mie sau colegilor, ne e indiferent la cine merge comisionul atunci cand dealerul vinde o masina noua. Ne e egal ca se supara un patron de reprezentanta ca angajatul lui doarme pe el, sau nu stie ce vorbeste… De cate ori, ati primit informatii legate de costurile de service, fara a intreba expres acest lucru? De cate ori, ati fost informati corespunzator si amanuntit privitor la garantia masinii pentru care ati platit niste mii de euro?

Scopul nostru:

Scopul nostru nu e, sub nicio forma si in nicio circumstanta acela de a denigra marci auto, importatori / distribuitori , persoane sau modele auto.

La masinanoua.eu „spunem lucrurilor pe nume”, observam lucrurile pe care cumparatorul incantat nu le va observa decat acasa, mult prea tarziu pentru a mai schimba ceva.  Aducem oamenilor (cei care nu vor sa fie prostiti) la cunostinta lucruri care ii vor interesa si de care se vor lovi ca proprietari de „masinanoua”(.eu).

Chiar suntem independenti de piata auto si facem asta din pasiune, nu pentru interese de grup sau personale.

Asa ca… daca detii informatia, poti verifica si in final nu iei teapa.

echipa

Lasă un răspuns

Theme by Anders Norén