Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Mazda Radacini Motors Brasov

Cum sunt oamenii primitori la Brasov

Mereu am crezut ca la Brasov oamenii sunt primitori, amabili, etc. Si probabil asa si sunt, cu exceptia doamnei G., vanzator la Radacini Motors – Mazda din Brasov. Aveam ceva informatii urate despre service Radacini de la Constanta si Bucuresti. Ma gandeam ca e totusi partea de vanzari asta, deci ar trebui sa mearga ceva mai elegant.

Am pornit sa vad daca pot obtine un pret mai bun decat cel de la Bucuresti pentru o Mazda 3.

Interactiunea cu vanzatorul de la Mazda Brasov

Interactiunea cu doamna a fost sub orice standard profesional, deontologic sau cum vreti sa ii spunem. Am experimentat aroganta unui om care nu cred ca stie ca traieste din comisioane (poate face asta de hobby). Am experimentat suficienta si mai lipsa de cunostinte de specialitate. Mai exact atunci cand am intrebat despre revizii, m-a trimis efectiv sa intreb la service. Asta pentru ca dumneaei nu stie sa raspunda la intrebarea asta 😂.

Am aflat totusi la “nivelul meu de jos”, faptul ca e diferenta intre a da comanda si a da masina in productie..ori cam asa ceva. Deja ma pierduse cand mi-a spus printre randuri ca sunt sarac pentru ca vreau masina alba mai ieftina decat cea rosie cu 600 de euro. In plus, am mai aflat ca vreau o varianta de baza si ca vopseaua rosie e cea mai scumpa si cea mai frumoasa.

Despre Showroom

Showroom : Calea Bucurestilor in aceeasi camera cu Honda. Inghesuit, dar destul de ok. Nu se poate spune ca e un spatiu amenajat cu gust sau eleganta, dar merge, doar mergi pentru masini.

Auto expuse: CX 5, 6 Combi, 3 Hatchback si 3 Sedan. (Despre modelul Mazda 3, voi scrie curand)

Timp de asteptare: nesfarsit daca nu mergeam eu spre vanzator. In schimb a reusit sa scape de mine repede prin atitudine si cunostinte.

Disponibilitate test drive: sub nicio forma, desi masina era parcata in curte. Poate pentru ca era luni dimineata (15 iulie 2019, ora 11.00 , aproximativ). Follow-up? Propuneri de test – drive? 😂. Bravos doamna!

Concluzia:

Vanzatorul a reusit sa ma faca sa nu imi mai doresc vreodata sa trec pe acolo, iar daca imi cumpar Mazda, in niciun caz nu mai trec pe la Radacini Brasov…

Verdictul nostru pentru vanzator: 👎