Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Vulcanizarea din centru

vulcanizare in centru. vedere frontala

Pe Marius l-am cunoscut intamplator, cand a devenit patronul unei foste vulcanizari, la care mergeam constant. Stiti ca vulcanizare in centru..mai greu.

Acum o numeste cu mandrie service de roti. E o camaruta cu usa metalica direct in strada, pe Vasile Lascar colt cu Maria Rosetti, vis-a-vis de statia lui 605. E ca si cum ar fi unul dintre copiii lui. Adica el e patronul, el e angajat, sofer. E un fel de one – man show. Munceste mult pentru banii lui. Nu l-am vazut niciodata stand. Fie ca se lupta cu vreo roata, fie ca se ajuta cu vecinul sau de la magazinul de chei de langa, face mereu ceva. Chiar si curatenie in service-ul de roti. Acum are si reclama luminoasa, e vizibil de departe :).

De ce scriu despre el:

In primul rand pentru ca m-a frapat (de bine) prin modul in care lucreaza. Eram obisnuit cu vulcanizarile “de duzina”, care, indiferent de masina pe care o aveam , imi umflau rotile la 2.2 atm. La “primul nostru schimb”, am observat cu mirare cum ma intreaba de specificatiile masinii si cate persoane circulam cu ea. Apoi mi-a explicat cum trebuie sa fie, ce se intampla, in fine, o multime de chestii.

Apoi am discutat despre anvelope, verzi si uscate. Mi-a povestit multe pentru ca stie. Am inteles ca are si un back-ground de mecanic. Detaliile nu isi au rostul aici, eu vorbesc despre serviciile de vulcanizare si service de roti.

Ce “presteaza”:

Evident servicii de vulcanizare (in centru) si echilibrare roti , in principal.

Daca vreti va aduce si anvelope la comanda. Uneori, nu mereu, vine si la urgente. Cu masina lui, nu va asteptati la cine stie ce mecanism. (doar va spuneam ca munceste pentru banii lui). Nu cred ca are cele mai mici preturi de pe piata nici la manopera si nici la anvelope, dar … e acolo, “nu sare calul” la bani.

Nu stiu, mie imi place sa merg la el. Si fac asta de cateva sezoane bune. Niciuna dintre roti nu mai bate dupa ce trece pe la el (ale mele cel putin , care nici nu erau lovite ingrozitor).

De fapt stiu:

Pentru ca trateaza ceea ce face cu seriozitate. Si pentru ca are bun simt. Si pentru ca e repectuos. De la abordare si pana la grija fata de bunul tau. Chiar la ultimul meu schimb de roti a folosit o cheie noua cu nu stiu ce protectie sa nu zgarie janta :). Ideea era sa se inteleaga seriozitatea omului astuia. Nu am mai vazut pana acum la nicio alta vulcanizare sa imi dea pe la piulite cu nu stiu ce solutie ca sa nu se lipeasca pana la sezonul urmator.

Mai face ceva care mi-a placut: Ofera garantie pe manopera si deviz, chitante, mai ales cand e vorba despre anvelope noi care necesita servicii profesionale si montaj autorizat (dovedibil).

vulcanizare in centru. vedere frontala
V-am povestit si de vecinul lui, da? 🙂