Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Suzuki Autonet (Asko)

Suzuki Asko?

Da, Suzuki Autonet, e membru al grupului Asko. Stiti, Asko vinde Mazda, Honda, Toyota, Kia si Suzuki.

Dupa cum ziceam si pe site, serviciile de vanzare de la Asko au fost excelente la Honda (respect), Mazda (foarte bine). La Toyota…. dar sa trecem la Suzuki.

Showroom-ul e vechi, cel al Autonet de pe Calea Giulesti , dupa intersectia cu Bd Constructorilor. Zona nu e una foarte circulata, adica nu “e vad”, adica va trebui sa mergi spaecial in zona daca vrei masina de la ei. La fel e si cu service-ul, pentru revizii.

Sa vedem in continuare experienta de cumparare de la Suzuki Asko (Autonet).

Spatiu in show-room: mic, dar ok.

In ziua vizitei, aveau masini multe in interior si afara pentru test-drive. In plus, aveau pe mai multe niveluri de echipare, ceea ce, stiti deja, eu apreciez.

Spatiu pentru clienti: deloc.

Timp de asteptare: 0 (zero).

Am intrat, am fost studiat de reprezentantul de vanzari (un fel de evaluare), apoi m-a abordat. Good.

Amabilitate si cunostinte vanzator: ok.

Mai mult pe partea de vanzare, a incercat sa imi scoata in evidenta calitatile masinilor , dotarile, desi i-am spus ca nu ma intereseaza numai partea asta. Dar macar a incercat.

Disponibilitate test drive:

Da. Fara nicio retinere, omul mi-a oferit spre test doua modele. Si am mers cu ambele. Nu s-a grabit, nu m-a grabit, ok. Traseul de test…destul de scurt si liniar, dar tinand cont de zona… nu prea aveam ce alege. Nu a fost precum la alte marci care mi-au lasat masina, dar… macar am primit test drive (veti vedea peste cateva zile de ce spun asta).

Disponibilitate negociere: nu prea.

Adica nu. Nici eu nu am incercat cine stie ce, dar nici vreo disponibilitate nu am observat. In fond sunt doar 3 dealeri Suzuki in Bucuresti.

Atmosfera generala: ok.

Destul de incordati oamenii, dar overall as mai merge acolo.

Concluzie:

Vanzator amabil, disponibilitate modele, disponibilitate test drive… ok.