Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Dab Auto Serv – JEEP

Jeep Dab Auto Serv e partea a doua a ceea ce am scris aici. Adica e partea de Dab Auto Serv care vinde Jeep.

Show-room:

Mai mare decat cel de la Suzuki, dar aranjat diferit. Adica, masinile in mijloc iar consilierii de vanzari in colturi, iar service-ul separat. Aici e de precizat si faptul ca impart aceeasi “camaruta de la parter”(va rog sa sesizati ghilimelele, pentru ca spatiul e urias) marcile Jeep si Mitsubishi, adica in principiu marcile cu traditie îndelungata off-road. La etaj au Fiat si cred ca si Alfa Romeo.

Spatiu de asteptare pentru clienti:

Da. Un fel de separeu, circular, probabil pentru service. Dar ai unde sa stai sa astepti ceva. Oricum, spatiul e mai mare decat la Suzuki, chiar si impartit cu Mitsubishi, cu care nu am avut nicio treaba de data asta.

Modele disponibile:

Cam toate pe care le comercializeaza in prezent Jeep in Romania: adica Renegade, Compass si Wrangler. Mi s-a parut ca se pune accent pe Renegade, din care am observat in magazin 3 exemplare. Si asta e bine, pentru ca masina e foarte “misto”, dar ii dedic un articol separat in cateva zile.

Personalul:

Cand am intrat, nu era vreun consilier in magazin. De fapt, daca stau sa ma gandesc era sus, pentru ca am observat coborand pe scari. Dar, ceea m-a “frapat”, de bine. Bai frate, omul stia ce vorbeste. Adica a citit ca sunt (sa zicem) genul de cumparator “tehnic” si mi-a aratat ca stie. Poate nu o fi expert, dar a legat rapid o conversatie cum destul de rar am gasit prin reprezentante. Fara detalii plictisitoare, omul stie ce vinde. Stie ce, de ce si mai ales cum te poate ajuta dupa aceea. Niciodata pana acum un consultant de vanzari nu s-a oferit sa imi prezinte service-ul marcii!!! Si mult mai mult, mi-a dat preturile de revizie pentru modelele Jeep vandute. Mi-a dat detalii despre fabricatie, un fel de istoric al marcii… Pe scurt: tare omul. Printre cei mai tari de pana acum. Pasionat de masini. As mai fi stat de vorba, dar… ce e prea mult strica 🙂

Disponibilitate test drive:

Da. Evident fără figuri. Cu două modele despre care am sa scriu in foarte scurt timp. Sa mai zic si ca mi-a oferit spre test Alfa Romeo Stelvio? Si sigur am sa accept invitatia :).

In concluzie, daca o sa imi cumpar Jeep,de la Dab Auto Serv – Jeep imi cumpar cu siguranta. Nu am nici cel mai mic lucru de reprosat celor de la Jeep. Am dedus si ca directorul de vanzari e un tip deschis si face ca treaba sa mearga.

Pe extrem de scurt:

Thumbs-up for Dab Auto Serv – Jeep. Mai ramane sa vedem cumva, cum e cu service-ul Jeep care e importat in Romania de Autoitalia… Da, stiu seamana a reclama :))). Cu mine asa s-au purtat. Poate am fost si usor impresionabil venind de la niste reprezentante la care… La mine diferenta prin atitudine a facut-o Razvan Moldoveanu. Thnx, Razvan ;).