Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Dab Auto – Hyundai

La Dab Auto – Hyundai am ajuns ca ma ardea sa testez un Hyundai Tucson si trebuia sa si inchei cu magazinele lor.

Ce e drept, nu a fost chiar cum trebuia, cum fac eu de obicei. Cumva, fiind pe fuga, eram asteptat de catre cineva. Deci , evident a fost amabil, dar probabil ca asa e de obicei. L-am vazut si in relatia cu altii si parea la fel de ok.

Show-room:

Cam printre cele mai dificile… Inghesuit si ascuns dupa niste blocuri, spalatorii auto prin zona Bobocica … Iar curtea, daca nu esti atent, o ratezi. Pana si Google Maps nu te duce la Dab Auto Hyundai, ci la Dab Auto Suzuki, de pe Splai. Spatiul mi s-a parut destul de inghesuit si haotic, cumva. Obositor. Bine, dar asta e si pentru ca in ziua fatidica de sambata 16 aprilie, toti romanii din zona voiau un Hyundai.

Efectiv, a fost prima data cand am vazut coada la masini. Care la test, care la contracte, care… incotro. Nebunie fratioare…

Si in haosul asta, contactul meu la Dab Auto Hyundai, si-a facut timp si pentru noi. Bine, eram “programat” cumva, in sensul ca eram asteptat.

Ce sa mai zic?

Interactiunea cu mine a fost foarte ok. Am observat aceeasi atitudine si cu toti. Poate pentru ca am avut ceva mai mult timp, am observat ca toti angajatii prezenti erau ok cu posibilii clienti. Si asta, in conditiile in care pana si eu am observat ca unii dintre ei nu aveau gand de achizitie auto.

Modele disponibile:

Kona, Elantra, N30 si Ioniq. Astea 4 erau in magazin, dar aveau si afara de test, TOATE modelele marcii. Si erau acolo intr-o zi de sambata. Si am primit pentru test, masina destul de rapid. Cum s-a intors, nu am stat pe ganduri. “luati-o acum, ca pe urma dispare “ :))). In principiu, cred ca daca mergi la Dab Auto Hyundai, iti poti face o idee despre modelele Hyundai pe care le poti cumpara in Romania azi.

Bun, interactiunea a fost buna, cunostintele consultantului ok. Si chiar l-am provocat putin la o discutie ‘tehnica’, in fine, cat ma pricep si eu :). Cel mai important a fost ca omul a stat dupa mine, mi-a aratat inclusiv in curte masina pe care am vrut-o, chiar amabil.

Apoi a venit partea care nu m-a bucurat:

Disponibilitate de negociere…nu prea. Adica, insistam daca aveam banii la mine, dar … In orice caz, daca as avea bani de cheltuit concret pentru o masina as merge clar cu o oferta ferma. Chiar as fi curios sa vad daca ar accepta-o sau ar face o contra-oferta. Vedem.