Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Hyundai Tucson Comfort+

Hyundai Tucson Comfort + e varianta cea mai ieftina a gamei Tucson. In aceasta versiune, masina din video, costa fara REMAT, sau vreo reducere aplicata, 22000 euro. In afara de scaunele incalzite si senzorii de parcare spate, nu mi-ar lipsi nimic din ceea ce se regaseste pe versiunea urmatoare, adica Style+. Din pacate, incalzire in scaune nu ai voie sa pui, pentru ca H.A.R. nu agreaza asta si vei pierde garantia.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari autorizat si folosite strict pentru a fi contactat / configurare oferta, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.