Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Hyundai Tucson Luxury

Hyundai Tucson Luxury e de departe mult mai bine dotat si mai bine construit fata de ”fratii” sai cu pret mai mic. Ai motor turbo de 1.6 litri hibrid, cu 230CP in total, trapa panoramica, tapiserie din piele si multe alte lucruri care sa te incante.
Totusi, masina asta costa undeva la 35-37000 euro, chiar daca iti dau garantie 5 ani, scapi de impozit si alte cheltuieli.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari autorizat si folosite strict pentru a fi contactat / configurare oferta, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.