Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

RAV 4 PLUG-IN HYBRID

Am scos mașina asta pe un traseu destul de urât de ieșire din oraș. De fapt, nu e chiar ieșire din oraș, e o zonă, teoretic, în sectorul 1, dar care nu are nici măcar asfalt peste tot. Versiunea Plug – în Hibrid nu se deosebește cu nimic din punct de vedere al designului. Numai constructiv, o baterie care se alimentează la rețea face diferența. Bine, mai e și prețul :). Dar ambele sunt la fel de “mișto de condus”.

O poți testa folosind acest formular. În același mod vei obține și o ofertă “numai bună de luat acasă”

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari in scopul contactarii directe / personalizarii unei oferte, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.