Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

TOYOTA AYGO X – ACTIVE (MT)

Cum ar veni, asta e “esența Toyota”. E cea mai mică mașină din portofoliul mărcii, cel mai mic motor, cele mai puține dotări, dar mai ales CEL MAI MIC PREȚ!!!. Bine, e vorba și despre reducerea de care poți beneficia prin programul guvernamental, Remat.

Deși are dotări puține, acestea sunt exact ceea ce ai nevoie la un autoturism de oraș. Ai aer condiționat, scaun reglabil pe înălțime, volan reglabil pe înălțime și mai ales cameră video pentru mers înapoi. Nu are senzori, dar are video. Nu știu cum vine asta, dar nici măcar nu e prea important. Important e că nu o lovești de gard decât dacă …

Are un motor mic, deci impozit mic. Puteau să pună și ei un hibrid, dar nu are decât motorașul de 998 cmc și 68 cp, care merge binișor.

În față se stă destul de bine, iar în spate, se stă. Numai să nu ai parte de drumuri lungi, în spate 🙂

După cum se vede, bandourile și și protecțiile aripilor din plastic ii dau un aspect mai fioros decât e mașina în realitate. În combinație cu alb mi se pare că arată super. Unde mai pui ca e și cea mai ieftină vopsea.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari in scopul contactarii directe / personalizarii unei oferte, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.