Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

TOYOTA COROLLA CROSS VIDEO

Ce credeți că se poate spune mai mult decât s-a spus despre mașina asta? Nu e cea mai frumoasă, nu e cea mai puternică ori spațioasă. Dar la 30000 de euro după Remat, e mai bine decât C-HR de 2.0 și mult mai ieftin decât RAV4. Pentru un hibrid “neaoș”, nu prea are rival. HR-V spre exemplu are numai 107 cp. Mi-a plăcut la Toyota Corolla Cross faptul că se potrivește excelent în peisajul urban și se descurcă bine în teren accidentat.

Testează folosind formularul de contact de mai jos și vei primi o ofertă numai bună de luat acasă.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari in scopul contactarii directe / personalizarii unei oferte, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.