Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

YARIS SPORT GR

Am înțeles că s-au produs numai vreo 50000 de exemplare, pentru a putea fi omologată ca mașină de raliu în WRC. Deja mai mult de 10000 sunt “daună totală“. De ce oare? Mașină mică, ușoară, putere uriașă raportat la greutate… Asta e rețeta unei “daune totale” dacă nu ești pilot. Nu o au înmatriculată multe reprezentanțe în România și la fel la test. Ne-am bucurat puțin de forma și calitatea acestei mini race-car, pe care l-am găsit la Toyota Vest.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari in scopul contactarii directe / personalizarii unei oferte, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.