Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

VIDEO TOYOTA HIGHLANDER

Toyota Highlander te face să te simți “stăpânul lumii”. Nu e chiar așa de fapt, dar e o mașină înaltă, spațioasă și confortabilă. Cineva îmi comenta clipul, susținând că este foarte prost. E posibil să nu se ridice la înălțimea acestei mașini și e posibil ca în realitate să fie mai bine decât în film ;).

Așa cum spuneam și despre RAV4, nu e un “monument de lux și opulență”, dar este un exercițiu reușit de utilitate combinată cu un confort ridicat la cote înalte.

Pentru o imagine exactă e obligatoriu să faci un test. Dacă ai familie numeroasă, Toyota Highlander e ceea ce ai nevoie. Dacă ai de cărat bagaje multe, e ceea ce îți trebuie, mai ales când sunteți “numai 5” în mașină. Bonus, ai motor hibrid pur, de la Toyota și garanție 6 ani.

Pentru mine, e o mașină de evacuare aproape perfectă.

Dacă vrei să încerci mașina asta, poți apela cu încredere la Denis de la Toyota Vest sau completează acest formular ca să îți fie și mai simplu.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari in scopul contactarii directe / personalizarii unei oferte, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.