15/03/2019 De ovi 0

Cu Suzuki la revizie

DAB Auto Serv pe Splaiul Unirii.

<

p style=”text-align: justify;”>Garantie…revizie…service…dealer Suzuki.
Voiam sa fac revizia la un Suzuki Swift. Ceea ce m-a facut sa aleg Dab Auto Serv, a fost ca aceasta reprezentanta este “noua” si la masina noua service nou, echipamente noi si mecanici priceputi, relativ aproape de casa.
Zis si facut, am contactat telefonic primul numar de telefon pe care agentul Google l-a afisat la Dab Splaiul Unirii.
Domnisoara (doamna) care a raspuns avea un ton de parca am deranjat-o de la progamarea de la manichiura, bine ca mi-a facut repede legatura cu un consultant service pana sa incep sa ma simt vinovat ca am indraznit sa apelez relatii clienti. Domnul de la consultanta service foarte amabil si in cateva minute dupa ce a aflat modelul masinii si datele acestuia aveam progamarea la ora si ziua dorita de mine (vineri 08:30 )
Vineri 08.30 ajung, surpriza: domnul de la poarta imi spune ca este inchis deoarece programul incepe la 09:00. Eu am programare la service la 08:30, “aaaa, la service este deschis” si m-a invitat sa intru indicandu-mi usa catre consultantul service.
In interior spatiu mai mult decat suficent pentru parcare clienti si pentru masinile de prezentare bravo Dab.

Receptie service SENTIMENTE AMESTECATE.

<

p style=”text-align: justify;”>Masina este la a doua revizie, prima fiind facuta la 12000km (aprox 6 luni de la achizitie), iar acum a inceput sa planga singura ca vrea schimb ulei doar la 18900km (la 5 luni de la prima revizie), fapt pe care eu l-am pus in seama faptului ca masina circula exclusiv in Bucuresti.
Reprezentantul service foarte amabil, mi-a explicat ce trebuie schimbat conform manualului service, inclusiv faptul ca daca filtrul de polen este curat acesta nu va fi inlocuit dar si ca la a doua revizie trebuie schimbat lichidul de frana?!? I-am explicat ca am citit manualul intervale service in care este scris clar ca lichidul de frana se schimba la a doua revizie daca ai parcurs minim 30000 km sau au trecut 2ani, ceea ce nu era cazul la mine. A ramas ca trebuie schimbat la revizia urmatoare. In cele din urma a aparut surpriza cea mare. Sunt intrebat daca am auzit de programul suzuki de upgrade la soft gratuit oferit de reprezentante 😱. Am raspuns ca nu stiu intreband totusi ce presupune acesta iar daca se intampla ca in cazul telefoanelor care devin mai lente dupa upgrade nu doresc. Domnul a zambit putin si printe alte abureli fortate s-a facut inteles ca acest program este facut pentru anumite loturi de masini care sunt programate sa ceara singure revizia dupa doar jumatate din km si timpul normal intre revizii si ca masina mea se incadreaza in acest lot sugerandu-mi sa fac doar resoftarea si sa mai astept cu revizia. Al doilea Bravo de data aceasta pentru consultantul service si nu pentru Dab si nici Suzuki Romania care nici dupa 2 luni de la care le-am solicitat prin e-mail sa-mi spuna de ce nu sunt facute publice aceste resoftari sau de ce nu sunt chemate in service aceste masini nu au raspuns. Trebuie sa afli doar cand ajungi la dealer pentru revizie daca un consultant service are curajul si bunul simt sa iti spuna.👎

va urma