SERVICE

Arian Service Mazda (București)

Samuraiul bolnav:

Nu speram sa am nevoie de un Service Mazda atat de repede. Dar de curand, Samuraiul vietii s-a îmbolnăvit. Adică la Mazda, experimentez niște zgomote dubioase pe puntea fata. Urat, foarte urat. M-a facut de rusine. am crezut tare in japoneze… Honda… a fost cum a fost, Mazda face si ea figuri. Da, știu…nici japonezele nu mai sunt cum erau… ce vin eu cu conserve, de ce nu îmi iau germana, etc. Pentru ca japonezele sunt mișto, de aia. Chiar daca sunt europenizate.

Revenind la Mazda …

Fiind in garanție, aia e, îmi încerc norocul. Am solicitat pe 6.11, intrarea in service spre constatare tuturor celor 3 reparatori autorizați Mazda din București. Trebuie sa recunosc, toți 3 au fost destul de prompti cu răspunsul la mail. Răspuns rapid, amabilitate, Ok. Problemele au intervenit la data programarii. BDT : 29.11. Asko : 13.11. La Arian: veniți vineri dimineața? (Bine, probabil și pentru ca am făcut revizia la ei și ma știau de client. Cine știe? E sigur si meritul lui Alex Voinea de la vânzări, despre care va spuneam ca e omul care a promis ca are grija de client si dupa ce cumpara masina). Eu de colo: Normal ca vin, imi iau concediu si vin :)). Dar sa luati concediu, ca nu stiu cat dureaza.

Vineri dimineața, pe la ora 9 am ajuns.

Același loc de parcare de la revizia de an, de acum o luna. Oamenii, abia incepeau programul când am ajuns eu. Sincer sa fiu, nu mai știu cum a fost treaba pentru ca m-a preluat Alex și timpul a trecut repede.

La Recepție service:

Timp de așteptare 0 (zero). Am predat cheia și nu am avut absolut nicio grija :). Între timp, am făcut o plimbare cu MX5. In timp ce ma plimbam cu MX5, aflu ca am burdufurile de la etrierele fata, sparte și ca deja s-au apucat de schimbat la ele.

Nu ifose, nu strâmbat din nas, nu constatări de 2 săptămâni, nimic?

Adică nu e cu “așa face toate domne’!”, “asta e hiba lor”, “trebuie constatat mai întâi”. Nope. Au recunoscut ca e de schimbat și au schimbat in garantie. In aceeași zi, ca sa nu vin de doua ori. Sincer, m-a bucurat asta. Deși știu ca acele doua burdufuri sunt niște nimicuri, mie îmi stăteau pe creier zgomotele alea de pe denivelări. In nici 3 ore, problema mea a fost rezolvată. Repet, știu ca nu a fost una gravă dar au rezolvat-o. De fapt, inca se repeta, trebuie sa merg iarasi, pentru ca pare sa mai fie ceva. Asta sper sa fie regula de la Arian Mazda (daca piesa e defecta o inlocuiesc fara multe comentarii). Deși, mai mult sper sa nu mai am nevoie.

Câteva vorbe și despre loc:

Gasesti service mazda la Arian in curte, exat pe soseaua Pipera. Spațiul pentru mașini e destul de limitat și nu am sala de așteptare pentru clienți. Nu am avut acces in sala de lucru, însă am observat ca e destul de curat. Si oamenii in salopete de lucru erau destul de serioși. Chiar cei cu funcții de comanda păreau destul de “duri” cu subordonații. Dar poate mi s-a părut. Mi-a mai atras atentia consultantul de la front desk. Incearca sa para dur, e mereu serios dar pare un baiat super cuminte :). Amabil si el.

Nu erau masini in service:

Și încă o chestie legată de service: nu prea aveau mașini de reparat. Adică eram eu cu albicioasa, au pregatit doua mașini pentru vânzare (pregătire de livrare). Nici in parcare nu aveau mare lucru. Adică in afara de mine, a mai apărut un CX 5 la reparat… si mai era cineva la receptie. Acum…ori sunt mașinile super și am avut eu noroc de aia făcută in week-end la schimbul 3, orice service-ul e slăbuț si nu vine lumea. Sper ca e prima varianta :)).

Seriozitatea:

Ce mi-a mai placut pe lângă promptitudine: seriozitatea. Au pus inclusiv plastic de protecție pe scaunul șoferului. Pare ca ma mir de ceva normal. Dar.. nu e peste tot așa. Și sunt firme cu pretenții mari in vecinătatea celor de la Arian, care cu greu rezolva probleme minime, iar garantia e numai ceva optional. Asta a fost întâmplarea, sper sa fie regula de la Arian Mazda. Sper sa nu am nevoie, desi cred ca mai trebuie sa fac o vizita. Inca aud zgomotul oribil :((.

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Theme by Anders Norén

%d blogeri au apreciat: