Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

Pe unde ne spalam masina…

Spalatorie auto sau “Ceasul rau pisica 13…”


Ma apuca exact ieri, pe 22 august iubirea pentru masina si pe la. 21.30, ma duc sa o spal. Evident ca la ora aia nu era deschisa nicio spalatorie auto, fie automata, sau self service, daramite una cu angajati… In contextul asta, cand am dat de o spalatorie auto la Mol pe Nicolae Caramfil, la pod la Baneasa, vis-a vis de Mega Image (mai mult ca sigur o stiti) deschisa, mai ca imi venea sa dau petrecere de bucurie. Nu de alta, dar jumatate din inaripatele din oras a decis ca e momentul sa se rahateasca pe masina mea alba si frumoasa, exact cand nu eram plecat din oras….logic, nu?

Avem o masina. Sa o bagam la perii!!! NOT!

Revenind la patania din spalatoria Mol, ma duc inauntru echipat regulamentar cu masca chirurgicala. Emotionat de parca ii ceream intalnire, il intreb pe tipul din spatele tejghelei : “mai spalati o masina pe seara asta?”. In fine, raspuns pozitiv, pachet “premium” platit, o mica atentie pentru om, totul bine si frumos.

Bag masina in tunel, observ cu placere perversa cum omul parea ca isi face treaba si ma gandeam cum ar fi sa fac o rubrica de spalatorii auto, unde sa vedem cine, ce si cum.

Somnul ratiunii naste monstri (adica neatentia la plecare se plateste) …
Leganat de perii , ora tarzie, chiar m-am mirat cu masinuta mea frumoasa primeste spuma activa de 3 ori?! Da, ati citit bine : spuma activa de 3 ori. In gand mai ca ma pupam singur cum de am insistat eu si am gasit asemenea serviciu de calitate cu numai 25 + 5 lei.

In fine, pentru ca tot aveam drum a doua zi, ia de baga benzina de calitate de la Mol … pana sa deschid clapeta sa cada cerul (ma rog acoperisul statiei) pe mine. O zgarietura oribila pe aripa din spate chiar pe langa lacasul de alimentare… Bai nene, urat, ca o cicatrice a lui Scarface… ce sa fac, unde sa ma duc? Nea angajatu’ isi facea de lucru, tantita de la casa… in minte imi incolteste o idee “brilianta”… decat sa ma bat cu cefosii de la firma de paza (adica mai pe corecte sa iau bataie, nu sa si dau), mai bine scriu eu la Mol Romania, nu? Exact cum ar face un cetatean civilizat si corect. Intrebarea mea este….? Da, ati ghicit.

Mai astept un semn de la Mol sau merg la ANPC, OPC, Parlament, NATO, Ue, etc? Sincer e de … program “premium” cu semne permanente pana la tabla…

Totusi cred ca mai stau pana pe miercuri – joi sa astept un semn de la ei…

Si pentru “delectare”, o poza cu cicatricea:

Nu va lasati inselati ca pare mica si insignifianta… e luata vopseaua pana la tabla si e si indoita :((

Update. Raspuns Mol 🙂

Raspunsul scris al Mol Romania.

Ce aflu azi la Mol? Ca nu poti sta in masina in timpul spalarii. De ce? Simplu: un aparat de spalat autoturisme situat la Mol in Otopeni, a “decapotat” o masina acum cateva zile.

Ce ziceati domnule inginer? Ca aparatura dvs e ok si nu strica masini? Hmmm… cam aiurea sa fii prins cu matza in sac pe scris, nu? Hai bafta, ca poate si acolo a fost de vina clientul ca avea masina prea inalta sau ceva…

In fine, vina principala e ca mergi cu masina sa o speli la astfel de “asezaminte” …