The Car Selector

the car selector

The Car Selector” e unealta care iti permite sa faci alegerea potrivita, legata de masina ta cea noua. Ai nevoie de ajutor sa alegi o masina noua? Vrei sa elimini conceptul de “sansa” din ecuatia unei achizitii?

Selected Value: 9000
Poti scrie cateva dotari de care nu crezi ca te poti lipsi. Daca nu e scris nimic, voi alege versiunile de baza sau, cel mult, urmatorul nivel de echipare.
Acest camp nu este obligatoriu. Daca nu este completat, voi aprecia ca fiind cea mai importanta livrarea cat mai rapida, la un pret cat mai apropiat de bugetul transmis.
Ofertele pot diferi in functie de tipul de cumparator. Va rog sa bifati o singura optiune.
Ma ajuta sa caut cel mai apropiat dealer de locul de resedinta / domiciliu. EU as aprecia cea mai buna oferta, indiferent de locul unde o gasesc.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt folosite numai pentru a va furniza raspuns la solicitare, fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie folosite strict pentru operatiunea amintita, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.

Completezi formularul de mai sus, apoi il trimiti. Imi fac o idee despre ceea ce iti doresti. In cateva zile iti pot pune la dispozitie o lista cu 3 posibile optiuni de achizitie a unei masini noi.

Dupa aceea, continuam discutia prin mail sau telefon, dupa cum ne e mai comod. Retine te rog: The Car Selector, e o varianta de a scapa de stresul cautarii unei masini noi, daca iti doresti sa cumperi si cu mintea, nu numai cu inima.

Da, stiu, ai mai multa incredere in “prietenul” care ti-a recomandat o masina. La fel de multa incredere, probabil ca ai si in mecanicul tau, de pana acum. Dar nu uita, ei pot fi subiectivi. Prietenul e asa pentru ca vrea sa isi valideze cumva propria alegere, iar mecanicul pentru ca “masina buna” in mintea lui poate insemna altceva… si oricum, “usor de reparat” nu prea mai e nimic in ziua de azi.

Retine, te rog, si faptul ca eu nu trebuie sa imi validez nimic, stiu ce fac, am mai facut. Nu vand masini, recomand marci / modele, pe care le consider viabile pe termen mediu sau lung. Sarcina mea e data de “jaloanele” trasate de tine in formularul de contact si asta caut, nu incerc sa te conving de nimic.

Tu ce parere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.