Proleasing Buzau – Ford

Proleasing Buzau e infirmarea partiala a teoriei mele cum ca “nu ne mai facem bine”. Adica:

Am fost la Ford Proleasing Buzau in acest week-end. Pentru cine nu stie, e dealerul Ford din Buzau, Ploiesti si Targoviste. In Buzau, Proleasing e situat pe drumul spre Ploiesti. Spre deosebire de colegii lor de la Ploiesti, oamenii de la Proleasing Buzau mi-au parut mai de treaba.

Acum ceva vreme am fost la Proleasing la Ploiesti, unde… nici nu vreau sa imi amintesc. In fine, vremuri de mult apuse.

Asadar, sa vedem experienta de cumparare la Proleasing Buzau.

Parcare pentru clienti: uriasa

Ai loc sa faci parcari, sa exersezi etc. Cert e ca ai unde sa lasi masina. Parcarea lor era intesata cu masini vandute, dupa cum am aflat ulterior.

Show-room:

Cladire tipica unui show-room auto, nu e nimic de spus. Nici frumos din cale afara, nici inghesuit. De fapt e chiar “aerisit” si in ziua vizitei acomoda exact 5 masini. Face exact ce trebuie sa faca: vinde masini. Alta chestie interesanta: nu erau versiunile de top la toate modelele expuse (cine citeste articolele, stie ca nu vreau numai modele de top). Aveau exact Puma de 14800 de euro cu Remat, un Mondeo la care nici nu m-am uitat, un Focus si un Turneo Conect. Apoi… vedeta: Ford Ranger Raptor.

Pe langa toate astea:

Cand am intrat, am fost intampinat cu un zambet de catre doamna de la receptie. Nu numai ca a zambit, dar a fost si amabila :). Si mi-a oferit chiar si apa din “partea casei”.

Apoi:

Consilierul de vanzari parca ma astepta de ceva vreme. A fost chiar interesant, desi nu ne-am mai vazut in prealabil. Totul a decurs natural, fara “prezentari” inutile si prea multe “artificii de marketing”. A incercat la un moment dat niste “marketing” si aproape i-a iesit :). Dar l-am oprit la timp, mai ales ca oricum eram hotarat la ceea ce voiam. Sunt convins ca in general tertipurile, foarte elegante de altfel, il ajuta in activitate.

Disponibilitate test drive:

Nu a avut nicio retinere in a-mi ne pune la dispozitie ceea ce am cerut. Si fara vorbe sau “ingrijorari” inutile. Pur si simplu, am primit Puma aflat in curte si aia a fost. “Mergeti si aflati ce va intereseaza despre ea”. A plusat si a doua zi, cand ne-a predat si EcoSport. In aceeasi maniera relaxata. Si ne-a lasat sa ne plimbam fara limita de km sau timp, fix sa ne facem o idee.

Cel mai ok : nu a stat cu noi/pe capul nostru.

Cunostinte tehnice vanzator:

Decente. Dar nu prea mi-a placut ca mi-a negat orice tentativa de a spune ceva rau despre motorul aflat in discutie. Nu rau, dar suficient cat sa sesizez asta. Si m-a “lesinat” cu “motorul anului din… (nu stiu cati ani)”. Deja cand am auzit cliseul asta, m-a pierdut :). Alta chestie: preturile reviziilor le-am primit doar la nivel de “prima revizie e aproximativ 650 de lei“.

Disponibilitate de negociere:

Declarativa. In practica… nici macar 5 lei nu am obtinut discount. Imi taxeaza inclusiv numerele rosii si pachetul legislativ. Si nu e ieftin deloc. “La orice alta masina faceam discount, exact la asta nu am marja” :)).

Ce am apreciat cel mai mult a fost faptul ca omul a fost deschis si am avut o comunicare buna. Evident, a oferit intregul sprijin pentru achizitie. Asadar, eu apreciez ca omul este foarte ok. La fel as zice si despre Proleasing Buzau.

Daca as cheltui bani acolo? Cred ca da. Stiu ca acum cativa ani, cand nu aveam norocul sa conduc o japoneza, la Proleasing Buzau am gasit sprijin sa repar o masina cu care am luat o ingrozitoare teapa.

Tu ce parere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.