Salut, sunt Denis DUȚESCU de la Toyota VEST

Toyota Vest este pentru mine mai mult decat un loc de munca. E un loc unde ma simt in largul meu.

Sunt familist si cred ca Toyota reprezintă mai mult decât o simplă mașina.
Cred că Toyota reprezintă viitorul. Reprezintă versiunea de condus in care copiii noștri se bucura de aer curat si pot respira.

Rândurile de mai sus reprezintă ceea ce cred atât eu, cat si echipa din care fac parte la Toyota Vest. Cred ca Toyota este sinonimul fiabilității și seriozității nipone. Nu cred ca există in prezent modele Toyota care dezamăgesc. În plus, experiența noastră cu motoarele hibrid, ne fac numărul 1 în lume în acest domeniu.

Daca doriți sa testați orice model Toyota ori aveți nevoie de o informație pertinentă despre mașini noi sau service, mă găsiți aici:

Adresa unde ma puteti gasi este la Toyota Vest, Calea Giulești nr. 8D, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de maternitatea Giulesti).

Datele mele de contact sunt:

Daca nu aveti timp de pierdut, folositi acest formular. Asa voi sti exact ce anume va doriti si stabilim o intalnire cat mai repede.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari in scopul contactarii directe / personalizarii unei oferte, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.

Nu promit “oferte de nerefuzat”, dar va asigur ca sunt cel care va va trata corect. Voi gasi cel mai bun pret posibil si in general o oferta atractiva pentru dumneavoastra. Fac tot ce tine de mine ca si in service clienții mei sa se simtă bineveniți.

Iata ce avem la test la Toyota Vest…


Tu ce parere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.