Răzvan Moldoveanu (JEEP in Bucuresti)

Cauti Jeep in Bucuresti? Sunt Razvan Moldoveanu de la DAB AUTO JEEP. Prietenii imi spun Coco. Sunt sigur ca te pot ajuta cu: JEEP / ALFA ROMEO / FIAT. Iti voi da o parere realista, onesta si mai ales de bun simt in raport cu banii tai. Cred cu tarie ca masina trebuie aleasa cu mintea dar si cu sufletul.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari autorizat, cu unicul scop de a personaliza si transmite o oferta, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.

Te asigur ca pentru mine esti un partener de afaceri si vreau sa castigam amandoi din achizitia pe care o vei face de la mine. Da, stiu, poate asa spun mai multi, dar dupa prima noastra discutie, te voi convinge ca sunt un tip onest si putem face o afacere din care vom castiga amandoi. Dar mai ales te vei convinge singur cu nu vreau doar “sa iti iau banii”.

Nu poti ajunge la show-roomul DAB Auto Jeep in Bucuresti?

Ma gasesti rapid si asa:

Splaiul Unirii nr. 355 – 369
Bucuresti, 030139

Te astept sa faci un test-drive, sa traiesti experienta de a conduce un Jeep. Te asigur ca iti va plăcea. Apoi vom discuta și restul de detalii.

Tu ce parere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.