Hyundai Bayon Led Line

Hyundai Bayon Led Line la numai 16500 (aproximativ) in versiunea cu toate dotarile posibile si cutie manuala? E o varianta excelenta de achizitie, daca te multumesti cu 100CP si 170NM. Masinuta e super daca nu te astepti sa faci “liniute” cu ea. Dar e de incercat. Mergi si testeaza.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari autorizat al producatorului, cu unicul scop de a configura o oferta si a o transmite, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.

Tu ce parere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.