Ford Fiesta 2022 – video

Ford Fiesta 2022, e o masina la fel de fun precum predecesorii sai. Desi nu e inca la test din cauza crizei de masini, Ford Fiesta 2022, a aparut prin show-room-uri. Asa ca o poti vedea, pipai, simti, toate pe propria piele.
Desi la exterior diferentele fata de modelul anterior nu sunr evidente, la interior ai senzatia ca te afli in Puma… Asta nu e ciudat, pentru ca Puma e super, dar “un pic de identitate proprie” nu ar strica. Cum insa costurile sunt mai importante, cei de la Ford au ales varianta castigatoare, interiorul de la Ford Puma.

Va las sa va delectati cu cateva cadre cu un exemplar nou-nout de Ford Fiesta, care se poate vedea la Buzau, in show-room-ul Ford Proleasing.

Pentru un test-drive, o programare sau o parere / discutie despre oricare model Ford, puteti folosi formularul de mai jos. Chiar e simplu.

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari autorizat al marcii, cu unicul scop de a transmite oferta sa, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.

Tu ce parere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.