Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.
Experiența de achiziție a mașinii noi la un alt nivel.

TOYOTA RAV4 – HYBRID

Toyota RAV4, nu e un monument de eleganta. Nu e un exemplu de stil. Dar cu toate acestea, Toyota RAV4, e exemplul cel mai potirivit de robustete si practicalitate. Si la interior si la exterior, masina asta impresioneza, desi nu epateaza. Mi-a placut destul de mult, desi, acum, la doua saptamani de cand am condus-o, nu pot sa spun ca “sufar” dupa ea :)).

In acest video aveti o prezentare a exteriorului, impreuna cu un mic exemplu de distractie off-road.

Chiar si cu piele pe interior, RAV4, va ramane o masina apropiata omului de conditie medie. Adica te simti in ea precum acasa la ai tai. E spatioasa, comfortabila, luxoasa, dar nu te face sa te simti ca si cum ar trebui sa fii complexat de eleganta ei. Tehonologia pe care au folosit-o cei de la Toyota e impresionanta, dar mai bine cititi articolul exact aici 🙂

Testul se va desfasura numai daca faceti dovada detinerii unui permis de conducere valabil, alaturi de cartea de identitate.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt transmise automat catre reprezentantul producatorului fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie transmise catre un reprezentant de vanzari in scopul contactarii directe / personalizarii unei oferte, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.