the car selector

The Car Selector

Ce masina sa imi cumpar? Daca am fi cerebrali aproape de 100% sau, din contra, pasionali in totalitate, alegerea masinii noi ar fi o joaca. In viata reala insa, alegerea masinii noi e o adevarata aventura… Ai suspensii bune, nu ai motor. Ai motor, nu ai confort. Ai motor si confort, te “lucreaza” garantia. Si tot asa, poti continua pana la epuizare. Sau poti folosi “The Car Selector“.

Asa ca, pe langa lectura articolelor despre masini noi si reprezentante, acum imi poti trimite formularul “The Car Selector” si ma ocup personal, de alegerea unor modele pentru tine.

Selected Value: 9000
Poti scrie cateva dotari de care nu crezi ca te poti lipsi. Daca nu e scris nimic, voi alege versiunile de baza sau, cel mult, urmatorul nivel de echipare.
Acest camp nu este obligatoriu. Daca nu este completat, voi aprecia ca fiind cea mai importanta livrarea cat mai rapida, la un pret cat mai apropiat de bugetul transmis.
Ofertele pot diferi in functie de tipul de cumparator. Va rog sa bifati o singura optiune.
Ma ajuta sa caut cel mai apropiat dealer de locul de resedinta / domiciliu. EU as aprecia cea mai buna oferta, indiferent de locul unde o gasesc.

In cateva zile:

Primesti raspunsul meu cu o parere pertinenta, zic eu, privitor la ce masina noua ai putea sa iti cumperi. De fapt, vei primi pe mail o lista cu 3 masini noi, pe care EU le gasesc potrivite criteriilor tale. Partea subiectiva a alegerii iti revine.

Da, stiu, ai mai multa incredere in “prietenul / tovarasul” care ti-a recomandat o masina (marca / model). Sigur, daca el nu are probleme cu masina lui, nici tu nu vei avea. Sau, daca el are probleme cu masina lui si tu vei avea. La fel de multa incredere, probabil ca ai si in mecanicul tau.

Dar nu uita, ei pot fi subiectivi (nu e obligatoriu, normal).

Prietenul e asa pentru ca vrea sa isi valideze cumva propria alegere, iar mecanicul pentru ca “masina buna” in mintea lui poate insemna altceva… si oricum, “usor de reparat” nu prea mai e nimic in ziua de azi.

Eu nu imi permit sa fiu subiectiv.

Retine, te rog, faptul ca eu nu trebuie sa imi validez nicio alegere. Nu vand masini, recomand marci / modele. Stiu ce trebuie sa fac, am mai facut. Sarcina mea e data numai de criteriile stabilite de tine in The Car Selector si asta caut. Nu incerc sa te conving de nimic. Oricum ar fi, cu mine nu ai o obligatie de a cumpara. Cel mult, as vrea sa fii informat.