Consultanta achizitie

Consultanta alegere masina noua poate sa ofere oricine. Simplu, nu? Totusi, eu ce masina sa imi cumpar? Daca am fi cerebrali aproape de 100% sau, din contra, pasionali in totalitate, alegerea masinii noi ar fi o joaca. In viata reala insa, alegerea masinii noi e o adevarata aventura… Ai suspensii bune, nu ai motor. Ai motor, nu ai confort. Ai motor si confort, te “lucreaza” garantia. Si tot asa, poti continua pana la epuizare. Sau poti folosi “The Car Selector“.

Asa ca, pe langa lectura articolelor despre masini noi si reprezentante, acum imi poti trimite formularul “The Car Selector” si ma ocup personal, de alegerea unor modele pentru tine.

In cateva zile

Primesti raspunsul meu cu o parere pertinenta, zic eu, privitor la ce masina noua ai putea sa iti cumperi. De fapt, vei primi pe mail o lista cu 3 masini noi, pe care EU le gasesc potrivite criteriilor tale. Partea subiectiva a alegerii iti revine.

Da, stiu, ai mai multa incredere in “prietenul / tovarasul” care ti-a recomandat o masina (marca / model). Sigur, daca el nu are probleme cu masina lui, nici tu nu vei avea. Sau, daca el are probleme cu masina lui si tu vei avea. La fel de multa incredere, probabil ca ai si in mecanicul tau.

Dar nu uita, ei pot fi subiectivi (nu e obligatoriu, normal).

Prietenul e asa pentru ca vrea sa isi valideze cumva propria alegere, iar mecanicul pentru ca “masina buna” in mintea lui poate insemna altceva… si oricum, “usor de reparat” nu prea mai e nimic in ziua de azi. Oricum, mai toti mecanicii prefera sa inlocuiasca intregul subansamblu decât să repare.

Eu nu sunt subiectiv. “ Ce masina sa imi cumpar “ nu mai e problema ta.

Retine, te rog, faptul ca eu nu trebuie sa imi validez nicio alegere. Nu vand masini, recomand marci / modele. Stiu ce trebuie sa fac, am mai facut: “consultanta alegere masina noua“. Sarcina mea e data numai de criteriile stabilite de tine in The Car Selector si asta caut. Nu incerc sa te conving de nimic. Oricum ar fi, cu mine nu ai o obligatie de a cumpara. Cel mult, as vrea sa fii informat.

Asadar: daca intrebarea “ce masina sa imi cumpar?” are raspunsuri complicate, multe si incalcite, completeaza formularul si te pot ajuta.

Selected Value: 9000
Poti scrie cateva dotari de care nu crezi ca te poti lipsi. Daca nu e scris nimic, voi alege versiunile de baza sau, cel mult, urmatorul nivel de echipare.
Acest camp nu este obligatoriu. Daca nu este completat, voi aprecia ca fiind cea mai importanta livrarea cat mai rapida, la un pret cat mai apropiat de bugetul transmis.
Ofertele pot diferi in functie de tipul de cumparator. Va rog sa bifati o singura optiune.
Ma ajuta sa caut cel mai apropiat dealer de locul de resedinta / domiciliu. EU as aprecia cea mai buna oferta, indiferent de locul unde o gasesc.
Datele dumneavoastra personale sunt /vor fi prelucrate in baza regulamentului 2016/CE/679, (GDPR), in sensul ca sunt folosite numai pentru a va furniza raspuns la solicitare, fara a fi stocate pe acest site. Bifand una dintre cele doua optiuni, consideram ca ati fost de acord cu aceasta operatiune. In cazul in care NU SUNTETI DE ACORD ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sa fie folosite strict pentru operatiunea amintita, va rugam sa NU continuati completarea si trimiterea acestui formular. Va multumim.