Mihai Rădulescu

Vrei masina?

Credit CEC! Asta e ce ai nevoie. Sunt Mihai si sunt directorul agenției CEC din bd. Camil Ressu nr. 64, sector 3 din București. Cunosc foarte bine anumite “subiecte de discuție” legate de serviciile acestei bănci, dar vă asigur că schimbarea vine (pe bune) din interior.

Cum lucrez? (repede si bine, normal 🙂 )

Nu pot promite aprobarea unui credit CEC, altfel decât pe calea firească, sume uriașe, mai mari decât cele permise de regulamentele in vigoare, dar vă pot spune ca in momentul de fata dobânzile practicate la noi sunt printre cele mai bune (la modul real – DAE) de pe piață. Si mă voi asigura ca beneficiați de servicii bancare de bună calitate, la prețuri rezonabile.

In fine, vorba lungă, sărăcia omului, așa că vă aștept pentru o discuție care sa va confirme cele afirmate si să obțineți un credit foarte ok pentru dvs., fie ca e pentru mașină, casă, ori card de cumpărături. Vă aștept cu un mesaj pentru o oferta personalizata și o simulare de credit pentru suma dorită.

credit CEC Bank

Despre CEC Bank – doar cateva vorbe

Casa de Economii și Consemnațiuni este o instituție bancară din România, deținută de stat, înființată în 1864. În 1990, CEC avea o cotă de piață de 32,9%, după active, iar în 2006, se ajunsese la 4,03%. La finele anului 2015, CEC Bank avea 1.351 de unități. În august 2009, banca avea 2,7 milioane clienți. Sursa: Wikipedia

Înființare: 24 noiembrie 1864

Proprietar: Statul Român, prin Ministerul Finanțelor Publice

Număr de stabilimente: ▼1.010 agenții; ▬ 48 sucursale ( la nivelul anului 2015)

Profit net: ▲2,5 mil. € (2015)

Tip: Societate cu capital de stat

Fondatori: Alexandru Ioan Cuza, Enric Winterhalder