Proiectul “MASINA NOUA”

Va doriti o masina noua? Va place piata auto de masini noi din Romania? Stiti cum e sa cumperi o masina noua? (probabil ca da). Va plac vizitele la dealerii de masini noi?

Ce primiti in schimbul banilor platiti?

Din fericire, masina noua trebuie cumparata si cu sufletul, nu numai rational. Dar, incearca sa cumperi de la un vanzator onest, care te vede ca pe un partener intr-o afacere din care amandoi veti castiga. Nu te lasa privit ca pe un “buzunar cu bani”, ai muncit pentru banii tai.

Dar totusi, in conditiile actuale ale pietei, la achizitie trebuie tinut cont de mai multi factori.

Ma rog, dacă sunteți multumiți de ceea ce primiți de la piața auto din prezent (autoturisme, service, garanție) NU CITITI ACEST BLOG.

Scopul Masina Noua?

Sa “spunem lucrurilor pe nume”.

Sa povestim despre lucrurile pe care cumpărătorul încântat nu le va observa decât acasă. mult prea târziu pentru a mai schimba ceva. Spunem oamenilor (cei care nu vor sa fie păcăliți) lucruri care ii vor interesa si de care se vor lovi ca proprietari de masina noua. Uneori o decizie luata rapid poate fi cea buna. Alteori insa, rapiditatea deciziei combinata cu lipsa informatiei, poate fi “fatala”, sa zicem.

Asa ca daca detii informatia, poti verifica si in final nu te pacalesti.

Acest blog NU este despre cifre, review-uri si denumiri comerciale. Masinanoua.eu e o stare de spirit, un site despre senzații. E despre cum te simti intr-o anume masina sau reprezentanta.

2 comentarii la „Proiectul “MASINA NOUA””

  1. Salut. Pe când un testdrive plus păreri “pe bune” la mașini hibride? Toyota, WV, Honda și care-or mai fi?
    Abia aștept!
    Mulțam fain!

  2. Pai….când cei la care faceti referire vor avea deschiderea asta. La Toyota încercam de vreo 4 luni un test drive… Dar încercam, “pe bune” 😉

Tu ce parere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.